A Fiat Stilo

Lássuk mit érdemes tudni magáról az autóról:

A Fiat új alsó-középkategóriása a Brava/Bravo kettős helyébe lépett.

A modellsor legerősebb jegyeit, a szerelvénysáv szélességét az egyterűekből levezetett karosszéria mélye rejtegeti.

A három- vagy ötajtós Fiat Stilo az előremutató gondoskodás, a "forward thinking" eredménye.
Fiat Stilo: két eltérő személyiség, közös tervezés, lenyűgöző végeredmény. A Fiat Stilo egy gondolattal előttünk jár.

A 3 ajtós Fiat Stilo: divatos vonalvezetés

Vannak olyan újdonságok, melyek új életstílust alakítanak ki és vannak olyan emberek akik fogékonyak ezekre a változásokra.

Nekik találtuk ki a 3 ajtós Fiat Stilot: innovatív, ebben a kategóriában újdonságnak számító technikai megoldásokkal, lázadó szellemben képes átlépni kategóriájának korlátait.

Az erőtől duzzadó, aerodinamikus, ugyanakkor stabil megjelenés különleges érzelmeket ébreszt. Vonalvezetése már most divatot diktál.

Az 5 ajtós Fiat Stilo: gondoskodik Önről

Megszületett az új generáció autója. Minden értelemben nagyszerű, az 5 ajtós Fiat Stilo intelligens és biztonságos.

Az autó elegáns külső megjelenése nagyméretű utasteret rejt, csomagtere - 410 literes űrtartalmával - egyenesen rekordtartó a kategóriájában.

Az 5 ajtós Fiat Stiloval az utazás kellemes és biztonságos.


A Fiat Stiloval bárhova eljuthat: a fedélzeti számítógépes rendszer magában foglalja az autórádiót, a hifiberendezést, a CD-lejátszót, az esetleges CD-váltót, és külön kérésre az MP3-lejátszót. A "Rádiónavigátor" magában foglalja a GPS-t és a piktogramos, hangosképes navigációs rendszert. A "Connect" berendezés, a GSM- és WAP-rendszeren keresztül szóbeli parancsokat ért meg. A "Connect Nav" rendszer önállóan is képes a navigálásra a "Connect Nav +" piktogramkészlet révén, mely az Abarath változat széria-felszerelésének része és TFT Wide Screen 7"-os képernyővel van ellátva. (Magyarországon a fenti szolgáltatások egyike-másika fejlesztés alatt állnak.)

A Fiat Stilo biztonsága is túlmutat saját kategóriájának jellemzőin: nagyszilárdságú utaskabin, tűzálló belső tér, ütközés esetén elmozduló kormány és könyöktámasz, övfeszítővel ellátott első biztonsági övek, 3 pontos hátsó biztonsági övek fejtámasszal, súlyérzékelő az első utasülésen, amely révén a biztonság személyre szabottá válik.

A szériafelszerelés részét képezi a 6 légzsák: vezető, utas- (kikapcsolható) két első oldal-, valamint függönylégzsákok. Külön kérésre megrendelhető a hátsó oldallégzsák is.

Az aktív biztonsági rendszer részét képezi az első két keréken belső hűtésű féktárcsával ellátott fékrendszer, amit kifinomult technológiájú elektronikus szerkezetek egészítenek ki.

Bejelentkezés


Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamLegújabb tagok

BudaiN (2024.06.14)
orvizoli (2024.06.09)
Lacika87 (2024.06.09)
Manson69 (2024.06.01)
krisz (2024.05.18)

Online tagok

  senki smiley

  Az oldal felhasználási feltételei
  Gyakran Ismételt Kérdések